Kesän festivaalit ovat olleet menestys

Kesän 2013 festarikausi alkaa olla lopuillaan. Tänä kesänä sää on ollut varsin suotuisa ja festariyleisöä on ollut liikkeellä mukavasti. Useimmat festarit ylsivät kävijätavoitteisiinsa ja jopa ylittivät ne. Ainoastaa Provinssirock (-10 000 tvaoitteesta) ja Rock the Beach (-9000 tavoitteesta) jäivät tavoitteistaan. Ruisrokcissa taas odotetti 60 000 – 65 000 kävijää, mutta päästiin huimaan 71 000:een.

Festivaalien järjestämisessä on paljon työtä. Suomessa aloitti tänä vuonna myös ainakin yksi uusi pääsylippuja ja rannekkeita myyvä verkkokauppa. Ikast Etiketin ylläpitämästä Labelyourself.com -verkkokaupasta voi tilata myös monenlaista muuta tapahtumissa tarvittavaa, omilla logoilla ja teksteillä painatettua tavaraa.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.