Naisten seksualisointi kansainvälisissä musiikilehdissä

Nykyään kuulaan että KAIKKI on seksualisoittu nykypäivän yhteiskunnassa. Ei pelkästään naiset vaan myöskin miehet. Tuoreessa tutkimuksessa joka tutki seksualisoinnin ihmisistä musiikilehdissä näemme että niin ei ole – naiset ovat melkein AINA seksualisoinnin kohteenna kun taas miehet harvoin ovat.

Lähempänä katsottuna niin 83% kuvista miehistä eivät olleet seksualisoinnin kohteena kuin taas 82% naisten kuvista olivat.

Mitä numerot näyttävät muissa alueilla on epässelvä. Tämä koskee lehden kohteena musiiki, miten on eri lehdissä? Kiinostava olisi tehdä samanlaisen tutkimuksen suomenkielisissä lehdissä joisa kohderyhmä on naisia, esimerkiksi Demi lehden. Ehkä jakelu on käänteine silloin.

Oletko kiinostunut tekemään oman tutkimuksen niin se on helpoa tilata lehden tänäpäivänä vaikaLehtitukku.fi:n kauta joilla on suuri valikoima.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.