Tyylikkäänä syksyn festareille

Kesä alkaa olemaan takana päin, mutta kovia keikkoja ja nimekkäitä bändejä on pitkin syksyäkin vielä tarjolla. Tuleviin tapahtumiin kannattaakin varustautua jo nyt, sillä Motley Denimilla on käynnissä valtava alennusmyynti. Verkkokaupasta löydät vaatteita jopa 75 prosentin alennuksella! Näihin hintoihin heviäijäkin taipuu!

Kaikkihan me tiedämme, että tosimies ei turhia kiertele kaupoissa. Erityisesti isojen miesten vaatteet ovat hankalia löytää tavallisista tavarataloista. Kuka sitä paitsi jaksaa hikoilla sovituskopissa vääntäytyessään äkkiä niihin muutamaan vaatekappaleeseen, joita kaupassa on esillä? Varsinkin jos kaipaat jotain tyylikkäämpää, jolla isompikin äijä kehtaa lähteä baanalle, kauppojen tarjonta loppuu usein auttamattomasti kesken. Motley Denimin valikoimasta löytyvät muun muassa puvut ja bleiserit, joilla teet vaikutuksen puolisoosi sekä oikealla asenteella varustettuja rokkipaitoja. Joukossa on kaikki tunnetut vaatemerkit, kuten Kam Jeans, Duke, Split Star ja D555. Farkkuja on saatavilla kokojen W40-W70 välillä ja paitojen koot alkavat 2XL:sta kasvaen aina 8XL:ään asti. Muista viimeistellä tyylisi sopivilla kengillä sekä vyöllä, sillä nämäkin löytyvät kätevästi Motley Denimilta. Oma lempiasuni on ehdottomasti musta Motley Denim Guns n´ Skull Hoodie. Tällä hupparilla on rockattu niin kotimaisten kuin ulkomaisten bändien tahdissa pitkälle yöhön asti.

Man's style rp07abo. dressing suit, shirt and cuffs

Isojen miesten vaatteet ovat turhaan aliarvostettuja. Jos kaipaat trendikkäitä mutta mukavia isojen miesten vaatteita, Motley Denim on ehdottomasti tutustumisen arvoinen verkkokauppa. Sivustolla olevan valintatyökalun avulla kokojen vertailu on helppoa ja pääset valitsemaan itsellesi sopivia malleja ja värejä laajasta valikoimasta. Toimitus on nopeaa ja tulee kotiovelle asti. Vaatteet voi mukavasti sovittaa oman kodin rauhassa ja niissä on ilmainen palautusoikeus 14 päivän sisällä ostoksesta. Puolisokin arvostaa, kun saa toimia makutuomarina omassa makuuhuoneessa ja vaatteiden sovittaminen sujuu kerrankin ilman hermojen kiristymistä. Verkkokaupassa käyvät kaikki yleisimmät maksuvälineet: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, postiennakko ja Klarna lasku. Koska verkkokauppa on aina auki, shoppaat silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Olkoon se sitten jonottaessasi tuntikausia lippuja lempibändisi keikalle tai istuessasi puolisosi kanssa pianokonsertissa. Motley Denimin sinisessä D555-bleiserissä, jossa on eleganssit tummansiniset velourkankaiset kyynärpäävahvikkeet, totta kai!

Comment are closed.